Hoppa till innehåll

Jobba hos oss

Syftet med det psykologiska försvaret är att värna det öppna och demokratiska samhället, den fria åsiktsbildningen samt Sveriges frihet och oberoende. Tycker du att det känns viktigt? Då är Myndigheten för psykologiskt försvar rätt arbetsplats för dig!

Lediga jobb

Nedan hittar du de lediga jobb som vi har just nu. Vi rekryterar inte utifrån spontanansökningar utan hänvisar till de lediga jobb som läggs ut här. För de allra flesta jobb hos oss behöver du vara svensk medborgare. Anställningarna är säkerhetsklassade och vi gör en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt bestämmelserna i säkerhetsskyddslagen.

Anställningen som övningssamordnare erbjuder en stimulerande möjlighet att skapa långsiktig förmåga för det svenska psykologiska försvaret. Du kommer att ansvara för att bygga upp, samordna och genomföra regionala, nationella och internationella övningar. Som övningssamordnare arbetar du myndighetsövergripande vilket omfattar kontakter internt mellan myndighetens avdelningar samt externt med andra myndigheter. Samverkan kan även ske med motparter i andra länder och internationella organisationer. Du företräder myndigheten i övningsutvecklingsfrågor.

Läs mer om tjänsten

Hur söker jag?

Vi använder rekryteringssystemet Varbi, det finns en länk dit vid respektive ledigt jobb. Din ansökan måste ha kommit in senast sista ansökningsdagen.

Praktik, examensarbete och sommarjobb

Med anledning av att vi är en nystartad myndighet har vi ännu inte möjlighet att ta emot praktikanter eller att vara delaktiga i examensarbete. Vi kommer publicera information här när vi har vi har möjlighet att ta emot praktikanter.